e-Book aanvragen - Eliza Starrenburg

30 tips bij overprikkeling

HSP en overprikkeling

Weet je sindskort (of langer) dat je hoogsensitief bent? Word je er doodmoe van dat je zo snel overprikkeld raakt? En wil je daar NU wat aan doen? Lees dan verder…

Ben jij na een dag werken ook zo uitgeblust dat je ’s avonds moe zit te bingen op Netflix? Terwijl je je nog zo had voorgenomen om meer te gaan bewegen en beter voor jezelf te zorgen. Je wil eerder aan die rem trekken, maar al die negatieve prikkels trekken je ‘automatisch’ leeg. Ineens ben je overprikkeld.

Ik zie en voel je hoogsensitieveling. Doordat ik jarenlang de fysieke signalen heb genegeerd en bleef doordenderen, belandde ik in een burnout o.a. doordat ik stelselmatig over mijn grenzen ging en dat leidde tot overprikkeling.

Om een burnout of overprikkeling te voorkomen is het o.a. cruciaal dat je weet en voelt wanneer je overprikkeld raakt en hoe je weer op kunt laden. Ik heb al tientallen hoogsensitieve klanten geholpen om beter hun grenzen te bepalen, zodat ze bij zichzelf blijven en meer rust en meer balans ervaren. Ik heb een aantal tips voor jou gebundeld: 30 (preventieve) tips bij overprikkeling.

Wil je de tips ontvangen, vul je voornaam en emailadres in en het e-Book komt jouw kant op.

E-book aanvragen

Met het invullen van het formulier geef ik toestemming voor het toesturen van het e-Book per e-mail en daaropvolgend regelmatig een HSP inspiratiemail. Je kunt je op ieder ogenblik onderaan de mail weer uitschrijven als je geen HSP inspiratie meer wil ontvangen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Eliza op de bank met katten