HSP Coaching & Yoga voor HSP - Eliza Starrenburg

HSP coaching & Yoga voor HSP

Wat is HSP?

Twijfel je nog of ben je er net achter dat je hoogsensitief bent? Lees meer over HSP en wat het is.

En doe hier de HSP test, zodat je ontdekt of je hoogsensitief bent.

Klant ervaringen

Ik heb diverse klanten naar een relaxter hoogsensitief leven mogen coachen. Lees hier hun ervaringen.

Yoga voor HSP

Yoga voor HSP is een onderdeel van mijn aanpak om meer rust te ervaren als hoogsensitieveling, maar ook om je grenzen beter te leren aanvoelen én bepalen. Ik geef online persoonlijke Yin en Restorative Yoga lessen. Leer hier meer over deze vormen van yoga.

eliza aerial yoga ontspannen ondersteboven

Coachtrajecten

Ben je er klaar voor om je hoogsensitieve leven van klacht naar kracht te transformeren? Ik heb het makkelijk gemaakt voor je, je hebt nl. 3 opties:

  • online groepstraject Meer Rust en Zelfliefde voor HSP’ers
    Voor jouw als hoogsensitieve pleaser, als je meer rust wil ervaren door beter je grenzen te bepalen en jezelf meer rust en geluk wil gunnen. Verbinding, erkenning, veiligheid en groepsgevoel met gelijkgestemde HSP’ers.
  • online 1 op 1 traject Meer Rust en Zelfliefde voor HSP’ers in 12 weken met 6 coach-sessies
    Voor jouw als hoogsensitieve pleaser, als je meer rust wil ervaren door beter je grenzen te bepalen en je zelfvertrouwen wil laten groeien. Klik hier voor meer informatie.
  • online 1 op 1 traject Meer Rust en Zelfliefde voor HSP’ers in 14 weken met 8 coach-sessies

Mijn naam is Eliza

Eliza HSP Coach helpt hoogsensitieve pleasers en perfectionisten die moeite hebben met grenzen aangeven en daardoor veel en snel overprikkeld zijn. Ik help je naar meer rust en zelfvertrouwen, zodat je meer kunt genieten van je hoogsensitieve leven.

Wat is HSP?

HSP staat voor Highly Sensitive Person, ook wel hoog sensitieve personen. Geluiden, geuren en gesprekken komen bij deze personen veel heftiger binnen. Er zijn zeer veel kenmerken die zich linken aan HSP. Hierbij kun je denken aan sterkere reacties op geluiden, geuren of licht, het waarnemen van meer details, je niet begrepen voelen en over analyseren. Dit is slechts een greep van de kenmerken van HSP. Via de HSP zelfkennis test op mijn website, kun je testen in hoeverre u hoog sensitief bent.

Het voordeel van HSP coaching

Het kan lastig zijn om met bepaalde omstandigheden om te gaan als je hoog sensitief bent. Een HSP coach kan je helpen om de kenmerken van HSP van klacht naar kracht om te zetten. Je krijgt door de coaching meer rust en zelfvertrouwen. Op deze manier kun je genieten van het hoog sensitieve leven, in plaats van dat het een belemmering voor je is. Ik begin altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dus als je nog twijfelt of HSP coaching iets voor jou is, kun je tijdens het eerste gesprek meer informatie krijgen en een keuze maken of je dit traject wilt volgen.

Hoe werkt de HSP coaching?

Bij mij volg je een online coaching traject, waar je drie opties in hebt. Ik kan het hele coachtraject voor jou op maat maken maar je kunt ook kiezen voor een groepstraject. Ben je meer introvert? Dan is de één op één begeleiding wellicht een betere optie voor jou.

Weet je nog niet zo lang dat je HSP’er bent? Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Meer weten over HSP.

Stap 2: Vergroot je zelfkennis. Doe de HSP Zelfkennis Test en ontdek welk type HSP’er jij bent! Zodat je weet of je introvert of extravert bent of een rustzoeker of een belevingszoeker.

Stap 3: Plan een kennismakingsgesprek met mij in als je wil weten wat ik voor je kan betekenen.